Popcontakt

Popcontakt

Popkontakt

Max

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Popcontakt

Popkontakt

Pitou (Songwriter & Performing Artist), Erroll Antonie (Head of A&R - BMG Talpa Music) and Mucky (Producer Sevdaliza, Fresku).

Popcontakt #7: CRAFT YOUR PATH — finding your story and the audience that cares 
 
Hoe navigeren muzikanten de ontwikkeling van hun artistieke visie, terwijl ze een geïnteresseerd publiek vinden en engageren, allemaal binnen de context van de continu transformerende muziekbusiness? Dit en meer wordt besproken tijdens deze editie van Popcontakt in de Melkweg, op dinsdag 30 november om 20:00 uur. Optredens van masterstudenten worden afgewisseld door interviews met het inspirerende panel van gasten, die hun expertise zullen delen over het balanceren van artisticiteit, de muziekbusiness en digitale marketing. Onder andere met: Pitou (Songwriter & Performing Artist), Erroll Antonie (Hoofd A&R - BMG Talpa Music) & Mucky (Producer Sevdaliza, Fresku). 
 

Popcontakt wordt drie keer per jaar georganiseerd door de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en is bedoeld om een dialoog te starten tussen opkomende en meer gevestigde artiesten en professionals uit de muziekindustrie. In elke editie behandelen masterstudenten en gasten een specifiek onderwerp, in de hoop praktisch inzicht te krijgen in het artistieke proces van het maken en uitbrengen van muziek in deze tijd. Eerdere onderwerpen waren onder meer activisme in de muziek, visuele identiteit en het werk van een producer.   
 
Het evenement is gratis en begint om 20.00 uur. Alle interviews zullen in het Engels worden gehouden. Een Coronacheck-QR code is vereist bij binnenkomst.   


Melkweg tipt