Popquiz Marathon Amsterdam 2014

Popquiz Marathon Amsterdam 2014

Cinema
per team van max 5 personen: € 20 + lidmaatschap

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Popquiz Marathon Amsterdam 2014

​Ook dit jaar kun je weer op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken! Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de vouchers worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Rond middernacht wordt in de Melkweg het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Aansluitend vindt de Popquiz Party plaats.

​Early Birds actie meer kans op de overwinning!
De eerste 100 teams die zich aanmelden krijgen in de week voor de start van de marathon een overzichtje van alle verschillende rondes van de Popquiz Marathon. Daarbij krijgt je team een duidelijke uitleg wat de verschillende thema's inhouden. Alle andere teams moeten het alleen doen met de vaak bijzonder vage omschrijving op het blokkenschema. Een groot voordeel bij het uitstippelen van je quizparcours dus! Koop op 7 maart direct je teamkaart en mail het ticketnummer door naar info@popquizmarathon.nl.

Op veler verzoek kun je ook dit jaar weer je persoonlijke rugnummers ontvangen, als je tenminste op tijd je teamticket koopt natuurlijk!

Wat moet je doen?
Simpel. Koop meteen je teamkaart en mail vóór 1 mei je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je mee gaat spelen naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg je op 28 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt! En je hoeft zelf niet met veiligheidspelden te gaan sjouwen, want die doen we er gewoon ook nog voor je bij.

Reglement

  • Per team heb je één kaartje nodig
  • Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
  • Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart 
  • Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen 
  • Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee  
  • Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!! 
  • Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren bij de Melkweg, maken kans op de overwinning
  • Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt