Popronde Amsterdam - Het Eindfeest

Popronde Amsterdam - Het Eindfeest

Max, OZ, Upstairs, Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11,50

Verplaatst

deurverkoop

Prijs € 15

Gratis voor jaarleden

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

Let op: dit evenement is verplaatst

Popronde Amsterdam - Het Eindfeest

Traditiegetrouw sluit de Popronde haar seizoen af in Amsterdam, met een knallend eindfeest in Melkweg! Na een intiemere online versie vorig jaar, kun jij er dit jaar weer als vanouds in the flesh bijzijn!

Op zaterdag 27 november spelen jouw favoriete Popronde acts, na 10 weken touren door heel Nederland, nog één laatste keer onder de Poprondevlag. Een mooie afsluiter van een fantastisch seizoen, waarin de grootste talenten, de nieuwe favorieten van eigen bodem gepresenteerd worden! Over twee weken maken we bekend wie er op de line-up zullen schitteren, dus stay tuned!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt