President's Night 2020

President's Night 2020

VS2020 - Hét Amerikaanse verkiezingsevent in Nederland

Max, MILK, Expo, OZ, Cinema, Upstairs, Entree Rabozaal, Upstairs Bar
Early bird:

Prijs € 31,35

Afgelast

Regular

Prijs € 37,40

Late Night Ticket after 11PM

Prijs € 20,15

CJP

Prijs € 34,50

Vanwege het coronavirus gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Hierdoor hebben we een beperkte capaciteit en mogen bezoekers niet rondlopen tijdens de avond. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om de President's Night 2020 te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te annuleren.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

President's Night 2020

VS2020 - Hét Amerikaanse verkiezingsevent in Nederland

talkshows / live uitslagen / muziek / interviews / analyses / film

Op 3 november 2020 gaat Amerika naar de stembus. Kiezen de Verenigde Staten voor nog eens vier jaar Donald Trump of weten de Democraten het Witte Huis weer terug te veroveren. In de nacht van 3 op 4 november 2020, van 19:00 tot de bekendmaking van de nieuwe President de volgende ochtend, is die strijd te volgen in de Melkweg in Amsterdam.

Samen met USA-watchers, politici, journalisten, kunstenaars en opiniemakers worden de eerste exit polls op de voet gevolgd en geanalyseerd in debatten, lezingen en talkshows. Er zijn live-verbindingen met Amerikaanse zenders en reacties van correspondenten ter plaatse, afgewisseld met muziekoptredens, comedy en film.

 

De edities van de President’s Night in 2008, 2012 en 2016 waren volledig uitverkocht. Een gefascineerd publiek verruilde zijn nachtrust voor het Amerikaanse verkiezingsgeweld tussen het Democratische en Republikeinse kamp.