RADAR - Áslaug

RADAR - Áslaug

Upstairs

Prijs € 10,35

CJP

Prijs € 7,50

Gratis voor jaarleden

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

RADAR - Áslaug

FOSS / Áslaug / Banji

Artiest en songwriter Áslaug. Voor velen was zij tot een paar maanden geleden onbekend, maar al jaren werkte de Ijslands-Nederlandse artiest achter gesloten deuren naar haar debuut toe. Geïnspireerd door artiesten als The Japanese House, HAIM en Lykke Li blendt ze dromerige synth pop met catchy hooks. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ lanceerde in elf internationale New Music Friday playlists op Spotify, ze was een de meest geprezen acts van de Popronde 2019 en werd benoemd tot 3FM Talent. 

Tevens werd ze verkozen tot de Top 12 van 3voor12 meest belovende acts van 2020. Hierbij voegde nu.nl en metro zich ook bij aan. Eurosonic/Noorderslag in januari kon dan ook niet uitblijven. 2020 zal voor de Utrechtse in het teken staan van haar debuut EP (inclusief bijbehorende film), die in het voorjaar verschijnt.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt