RADAR Presents...

RADAR Presents...

ONDERDEEL VAN DE 50 JAAR MELKWEG MARATHON

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

RADAR Presents...

ONDERDEEL VAN DE 50 JAAR MELKWEG MARATHON

Nieuwe muziek ontdek je bij RADAR, ons maandelijkse showcaseprogramma in de Upstairs. Op vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli vieren we ons 50 jarig bestaan met de uitgebreide 50 Jaar Melkweg Marathon. Tijdens de marathon wordt 24 uur aan programma online uitgezonden met liveoptredens, talks, dans, quizzen en meer.

Speciaal voor het muzikale programma van onze jubileumstream keert een aantal voormalige RADAR-acts terug naar ons podium tijdens Melkweg Marathon Live, en we presenteren de interessantste nieuwkomers van dit moment. Allemaal vanuit huis te beleven!

Let op: starttijden zijn onder voorbehoud.

FATA BOOM (zaterdag - 18.00)
Electro-hiphopformatie FATA BOOM was de meest succesvolle act op onze allereerste editie van Radar, de maandelijkse clubavond voor opkomende Nederlandse artiesten. Energiek, extravagant, met scherpe teksten, op wereldse beats.

Illnoledge (zaterdag - 15.45)
Bestaat uit de broers Steve Hartley en Mill Voyance. Met een rijke artistieke achtergrond met roots uit West-Indië en Suriname is spirutualiteit en muziek altijd belangrijk vanuit huis geweest. Niet vreemd dat Illnoledge werd geboren uit een acronym van Intuitive, Limitless, Liberalminded, New-fangled, Original, Luminous, Empowering, Dedicated en Genuine Elevators. Na een tournee met Alain Clarke is het duo gefocust om zichzelf en publiek met muziek te verlichten.

Eva van Manen (zaterdag - 13.30)
Los van haar brede interesseveld – van hiphop, indie tot jazz – maakt producer en artiest Eva van Manen het niet-vanzelfsprekende vanzelfsprekend en andersom. Haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’ overbrugt stijlen als rap, elektronica en gitaarpop. Voor fans van Eefje de Visser en Wende.

Queen's Pleasure (vrijdag - 22.45)
Deze brutale semi-psychedelische garagerockband uit Amsterdam wordt gedreven door een moorddadig en poetisch verlangen naar liefde. Daarmee klinkt Queen's Pleasure als een mix tussen The Dandy Warhols en Blur, met de power van The Ramones en melancholiek van The Smiths.

WIES (vrijdag - 20.30)
In haar korte bestaan gaat de kersverse Nederpop-formatie WIES al indrukwekkend hard; single 'Soms Is Het Te Laat' werd een dikke 3FM Megahit, ze sleepten de titel 3VOOR12- en OOR-talent binnen en ze toerden al langs grote podia als de Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, Spinvis meets The Black Keys.

la loye (zaterdag - 15.00)
De onvoorwaardelijk liefdevolle indiefolk van la loye is zowel subtiel als gelaagd, met bijna fluisterende zang en donkere instrumentatie. Een band die je in een groot warm deken zal inpakken, om je vervolgens te vertellen dat het allemaal wel goed komt.

Banji (zaterdag - 17.00)
Deze nieuwe Nederlandse band bestaat uit vier frisse jongens. Het project ademt funky, wankele beats, synths die de gekste geluiden maken en zo nu en dan een CATCHY REFREIN! Met een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop, is Banji er klaar voor om alle zalen en festivals over te nemen.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Fata Boom - I Don't Like You