• Concert

RADAR: Richarda & Danny Dubb

Upstairs

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De hotste acts van het moment ontdek je bij Melkweg RADAR. Op vrijdagavond 17 november presenteren we twee aanstormende namen die als geen ander het klassieke van R&B naar een persoonlijk en modern geluid van nu weten te vertalen.

Richarda
In kwetsbaarheid zit kracht. Door de emoties van een jonge vrouw open te stellen in haar muziek, vervult producer, songwriter en zangeres Richarda een inspirerende rol. Muzikaal wordt zij geïnspireerd door artiesten zoals Tinashe, Jhené Aiko, Shygirl en Mahalia. In haar muziek vindt zij de perfecte balans tussen speels en serieus. Haar boodschap, durf jezelf te zijn en te laten horen hoe jij je voelt, schemert dan ook in elk nummer door. Op 17 november zal Richarda haar eerste EP uitbrengen en presenteren in een officiële release party. Verwacht sexy pop beats met uitdagende lyrics die je omver zullen blazen.

Danny Dubb
Danny Owusu Williams, ook wel bekend als Danny Dubb, behoort tot de nieuwe lichting aan Nederlandstalige R&B-artiesten die een vleugje nostalgie in een nieuw jasje brengen. Met al heel wat ervaring in de muziek - Danny zat in een brassband, is DJ en was onderdeel van DJ duo en collectief ‘Devarsity’ - is Danny Dubb zijn meest persoonlijke project tot nu toe. Zelf omschreven als “a jack of all trades, but master of none” wil Danny al zijn passie en energie nu in één project steken. Met het succes van zijn eerste EP, Heartbreak Hotel, en de daarbij behorende live show heeft Danny zijn stempel gezet als r&b artiest.