Radar - VVARD

Radar - VVARD

Radar x Pride

Upstairs

Prijs € 10,35

CJP

Prijs € 7,50

Gratis voor jaarleden

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Radar - VVARD

Radar x Pride

TIES / Zulu Green / VVARD

Begin augustus is het PRIDE in Amsterdam. Om de protestbeweging kracht bij te staan, én het feest te vieren, organiseren we op woensdag 3 augustus een speciale PRIDE-editie van Melkweg RADAR, met dit keer drie opkomende talenten uit de LGBTQIA+-community!

VVARD (ook bekend als Verena Ward) is een Nederlands/Indonesische zangeres, songwriter en producer. Ze groeide op in Rotterdam, Nederland, en begon in haar slaapkamerstudio met het schrijven en produceren van muziek over haar leven en mentale gezondheid. De one-woman-show van het voormalige 3voor12-talent, was support act voor Baio (bassist van de indik rockband Vampire Weekend), Dream Wife, LAUREL en popsensatie HRVY. VVARD's muzikale invloeden zijn onder meer The xx, girl in red, King Princess, en Vampire Weekend. Haar liedjes gaan over liefde en verdriet binnen de LGBTQ+-gemeenschap en haar constante strijd met dwanggedachtes. Dit leidde tot de ‘I’m so tired EP’ waar Ward samen met producer Sascha Meijer aan werkte. De EP was een project dat midden in de Covid-19-pandemie werd gemaakt en met het oog op sociale afstand werd de plaat van slaapkamer tot slaapkamer geproduceerd. 

Op 3 augustus check je VVARD samen met ZULU GREEN en TIES in onze Upstairs. Luister je alvast in voor de komende editie met de RADAR-playlist.

  • 19:00 zaal open
    19:30 TIES
    20:30 VVARD
    21:30 Zulu Green
  • Tweet this


Melkweg tipt