Rag n Bone Man

Rag n Bone Man

Max
€ 22 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rag n Bone Man

Rory Graham combineert underground hiphop met hartverscheurende, gruizige urban en gospelblues, maar dat hoeven we jullie vast niet meer te vertellen. De afgelopen maanden kon niemand om de volgetatoeëerde en bossig bebaarde kolos uit Brighton heen. Sinds hij met single ‘Human’ een stevige hit te pakken had, bewees hij keer op keer dat zijn muziek vooral live een echte openbaring is. We denken vol weemoed terug aan zijn passage op Lowlands en in onze OZ, eind november. Maar de ruwe bolster met blanke pit, die het tot in BBC’s ‘Sound Of 2017’ lijstje heeft geschopt naast o.a. Anderson .Paak, keert in april gewoon terug maar dan grootser en groter, met nieuw album onder de arm!

 

Support komt van de 22e jarige pop-jazz zangeres Betti uit Atlanta.  

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Betti


Melkweg tipt