RAUW RESURRERECTIE

RAUW RESURRERECTIE

Joost van Bellen All Night

OZ
Voorverkoop:

Prijs € 14,20

Deurverkoop

Prijs € 17,05

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

RAUW RESURRERECTIE

Joost van Bellen All Night

ALLE RAUWDAUWERS VERZAMELEN!

RAUW herrijst, twee jaar na het brute einde, voor één keertje uit het graf. Op vrijdagnacht 7 december heeft de wereldberuchte clubnacht warempel last van een keiharde resurr-erectie. OMG en halleluja! Deze RAUW-revival ademt de sfeer van hoe het allemaal eindigde: op de afterparty van de allerlaatste aflevering, met Joost van Bellen op zijn tandvlees in z’n uppie in de OZ van de Melkweg. Dit keer dus geen grote line-ups, maar terug naar hoe het allemaal begon en eindigde.

Het wordt low-key, anti-poespas, ruig, vuig en betaalbaar. En het wordt - in al z’n ruig- en vuigheid - een flinke trap tegen de megalomane dance-industrie en de verheerlijking van z’n gladjanus megadj’s. Van Bellen staat daarom, met vers gemasseerd en topfit opgespoten tandvlees, in de dj-booth. En dat doet die circusdirecteur tot the-last-man-standing horizontaal het pand verlaten heeft.

Het RAUW-opperhoofd zal dus, zoals hij iedere maand in de Melkweg doet, de hele nacht in z’n eentje solo draaien. Dit keer draait hij geen nieuwe muziek, maar juist alle vlijmscherpe tophits, dansvloerbommen, kippenveltracks en scheurende krakers die RAUW vanaf 2003 tot een wereldberoemde clubnacht hebben gemaakt. Van electroclash, punkfunk en mash-ups tot bloghouse, rock&rave, de Ed Banger-bangers, Balearic disco, Baile Funk, Nu Rave, fidgethouse en nog veel meer…Van Bellen draait ze.

En dat via een van de beste geluidsinstallaties van Nederland én in een van de aller-gezelligste en coolste zaaltjes van het universum.

RAUW VJ Jpech is er ook bij.

Het RAUW-paard Ladyboy RAUWheid ligt al te trappelen in haar doos. De inmiddels wat fletse Flat Eric ligt er ook al klaar voor. En zelfs het RAUW-lichtbakje kan je op de zolder van Van Bellens huis al horen snorren door de voorpret.

Nu jullie nog… en alle ingrediënten voor een messcherp en miraculeus soepzooitje zijn van de partij. 

De RAUW RESURRERECTIE wordt een ODOL-LEBOEL.  


Melkweg tipt