Raw Roets

Raw Roets

Zomersessies - extra show

Max

Prijs € 11,50*

Uitverkocht

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Raw Roets

Zomersessies - extra show

Goed nieuws! Vanwege de overweldigende animo voor de show van Raw Roets hebben we er nog een extra show later op dezelfde avond aan vastgeplakt!

Raw Roets - ook bekend als Cyrano Kout - heeft een van de uniekere sounds in de Nederlandse hiphopscene. Hij wisselt moeiteloos af tussen rauwe teksten over grijze omgevingen en omstandigheden naar zachte, motiverende teksten over zijn rooskleurige dromen.

In 2018 werd hij deel van Couture33, die door Top Notch wordt gesteund. Legends Feis (Rest in Power) en Winne merkte het talent op en steunde de rapper in zijn ontwikkeling. Hij heeft dus ook meerdere samenwerkingen met de twee artiesten, maar ook met o.a. Kevin, Hef en Adje. Kenmerkend zijn de eerlijk en altijd meeslepende teksten op muzikale producties. De Young Obama staat op 11 juli bij ons op het podium. Be there! 

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

Raw Roets - Dromen In Kleur (prod. Pim Beats)


Melkweg tipt