Reggae Vibrations Film Night: Reggae Boyz (2018)

Reggae Vibrations Film Night: Reggae Boyz (2018)

Presented by Caribbean Creativity & Reggae Vibrations

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een beperkt aantal tickets te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 19:00 tot 20:15 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Reggae Vibrations Film Night: Reggae Boyz (2018)

Presented by Caribbean Creativity & Reggae Vibrations

Samen met Caribbean Creativity en Reggae Vibrations hosten we de Nederlandse premières van 'Reggae Boyz' en 'Surf Girls Jamaica', voordat om de hoek in Paradiso Amsterdam Reggae Vibrations ft. Cali P losbarst! Reggae Boyz (2018, ’72) is een documentaire over de bewogen kwalificatiereeks van het Jamaicaanse mannenvoetbalelftal – de ‘Reggae Boyz’ – voor de WK 2014 in Brazilië (waar Nederland onverwachts derde werd). Na festivalselecties in Polen, Duitsland, Italië, Amerika en Trinidad, is deze hilarische sport- en muziekdocu nu voor het eerst te zien in Amsterdam!

​Als kwalificatie in het water lijkt te vallen, besluit de nieuwe bondscoach, de kleurrijke Duitser Winnie Schäfer, samen te gaan werken met enkele reggaeartiesten (Bunny Wailer en The No-Maddz) en een Rastafari-fabrieksarbeider/amateurvoetballer om het land zowel binnen als buiten het veld te verenigen.

Voorfilm 'Surf Girls Jamaica' (2019, ’16) is een korte film over Imani Wilmot, een inspirerende Jamaicaanse surfster die haar sport gebruikt als een middel om het vaak harde leven van vrouwen in Kingston en omstreken te veranderen. 

 • Regisseur
  Till Schauder
  Jaar
  2018
  Land
  Duitsland
  Duur
  120 minuten
  Gesproken taal
  Jamaicaans Engels
  Taal ondertiteling
  Engels
 • Tweet this
Reggae Boyz directed by Till Schauder

Melkweg tipt