Rejjie Snow

Rejjie Snow

OZ

Prijs € 18,15*

Uitverkocht

CJP

Prijs € 15,30

Dit programma is gratis voor leden van We Are Public.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rejjie Snow

In 2013 maakte de uit Dublin afkomstige Rejjie Snow erg veel indruk met de mixtape 'Rejovich'. Op deze EP met spraakmakend artwork introduceert hij zijn surrealistische stijl in zijn vlijmscherpe raps. Verwachtingen waren hoog en Vice noemde hem al de beste Ierse rapper ooit.  Om het eindeloze wachten op zijn debuutplaat 'Dear Annie' wat te temperen, is er in de tussentijd ook nog een vlammende mixtape uitgebracht 'The Moon & You' met featurings van onder andere Joey Bada$$ en Jesse Boykins. Trippende tracks die niets of niemand uit de weg gaan. Waar zijn eerste releases gehuld zijn in mysterie, geeft Snow zich dit jaar bloot!

Support komt van Wiki, een rapper die met zijn rauwe sound het verhaal vertelt over opgroeien in New York en voormalig lid van het driekoppig hiphop collectief ‘Ratking’, die hebben mogen touren met namen zoals Skepta, Run the Jewels en Earl Sweatshirt. Zijn debuutalbum ‘No Mountains in Manhattan’ heeft hoge gegooid onder het publiek, en werd door online magazine Pitchfork zelfs bekroond met een 8.1. Kom hem checken als support van Rejjie Snow op 17 maart!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Wiki


Melkweg tipt