Rend Collective

Rend Collective

Max
Super Early Bird:

Prijs € 23

Verplaatst

Regular

Prijs € 31,05

Early Bird

Prijs € 26,45

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis verplaatst naar 5 september 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien je verhinderd bent op deze nieuwe datum.

Let op: dit evenement is verplaatst

Rend Collective

Sinds de allereerste optredens van het Ierse Rend Collective in Nederland klikt er iets tussen het bonte gezelschap en het Hollandse publiek. Wellicht is het de grote vreugd of energie die uit de muziek van de groep spreekt, de knipoog die ze regelmatig geeft met haar fratsen bij live optredens. Hoe dan ook: een concert met Rend Collective is altijd wel een belevenis. In 2020 is het dubbel feest voor de liefhebbers. Groot Nieuws Radio presenteert dan Rend Collective in concert! De band brengt niet alleen een nieuw album uit, maar laat de nieuwe muziek in premiere gaan met diverse optredens in Nederland en Brussel.

Rend Collective steekt als collectief haar Noord-Ierse wortels niet onder stoelen of banken. De muziek barst van de folklore invloeden maar is tegelijkertijd toegankelijk voor een groot publiek. Een vergelijking met bands als Mumford & Sons is dan snel gemaakt. Toch gaat Rend Collective verder. De band ziet het als haar missie om Het Goede Nieuws dichter bij te brengen door het niet alleen te bezingen, maar het je ook echt te laten beleven. Op festival en evenementen als de EO Jongerendag zorgde dat voor een knallend feest. Op de radio voor hits als ‘My Lighthouse’ en ‘Build Your Kingdom Here’. Rend Collective geeft verfrissende nieuwe woorden en vormen aan het genre van zowel folk als aanbiddingsmuziek.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Rend Collective - Build Your Kingdom Here OFFICIAL

Melkweg tipt