Rhys Lewis

Rhys Lewis

OZ

Prijs € 14,80*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rhys Lewis

Rhys Lewis combineert hedendaagse songwriting met de soul van weleer. Zijn nummers zijn groovy, catchy en zijn raspende stem raakt tot op het bot. Met een nummer 1 notering op de Spotify Viral Chart en uitverkochte zalen over de wereld blijkt dit de perfecte formule voor succes. Zijn debuut album moet nog verschijnen, kun je nagaan!

De support van deze avond is Britse singer-songwriter Declan J. Donovan. Mede dankzij zijn onmiskenbare stemgeluid heeft zijn debuutsingle 'Fallen So Young' al meer dan een miljoen luisteraars op Spotify en dat is pas het begin!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 Declan J. Donovan
    20:30 Rhys Lewis
  • Tweet this
Declan J. Donovan


Melkweg tipt