Rock Your Business

Rock Your Business

Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

Max
Gratis

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rock Your Business

Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

Met Bram van der Enden (NEED Recordings), Tim van der Zalm (manager DI-RECT) en Jeanne Rouwendaal (WIES)

Het coronavirus heeft de muziekwereld hard geraakt. Optredens zijn geannuleerd en het zicht op nieuwe boekingen blijft onzeker. Het wordt steeds duidelijker dat het nog wel even gaat duren voor het live circuit weer op gang is. Voor de meeste artiesten is optreden de belangrijkste en vaak enige serieuze inkomstenbron.

Livestreams zijn een optie. Shows met 1,5meter afstand worden her en der georganiseerd. Maar echte alternatieven zijn er niet, zeker niet qua inkomsten. Vandaar dat veel artiesten hun releases en plannen uitstellen. Hoe langer het duurt, hoe drukker het wordt in een steeds kleiner wordende markt. Geen fijn vooruitzicht.

Wat nu te doen? Hoe nu verder? Wat zijn de mogelijkheden om deze periode toch zo nuttig mogelijk door te komen en hoe zijn er alsnog inkomsten te genereren? Moet je je release uitstellen, of gewoon doorgaan met je plannen en hoe kun je ervoor zorgen dat je de hotste act van het land bent als er weer gespeeld kan worden?

Bram van der Enden (NEED Recordings), Tim van der Zalm (o.a. manager DI-RECT en Emil Landman) en Jeanne Rouwendaal (WIES) vertellen je er alles over. Moderator is Lars Kelpin (GRAP).

Ook deze editie van Rock Your Business wordt afgesloten met een demopanel, waarbij de sprekers feedback geven op je demo. Dus neem je muziek mee op CD of USB en pak die kans!

  • 18:30 zaal open
    19:00 aanvang
  • Tweet this