Rock Your Business

Rock Your Business

Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

Cinema
Gratis

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rock Your Business

Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

Met Githa Biekman (AT Bookings), Lino van Eendenburg (TRIFECTA), Patrick Coelho (FunX) en Koos Groenendijk (Bespoke Management) . Moderator is Lars Kelpin (GRAP).

Hiphop is succesvoller dan ooit. Zowel internationaal als in Nederland is hiphop het populairste genre bij streamingdiensten als YouTube en Spotify. Ook hitlijsten en radio worden gedomineerd door hiphop. Prijzen als de Popprijs en Edisons worden gewonnen door hiphop artiesten en ook in het live circuit is het genre populairder dan ooit. Deze Rock Your Business gaat over het bouwen van je team als hiphop artiest. Welke personen zijn belangrijk in je carrière? Wanneer ga je met iemand samenwerken? Welke rol heeft een boeker, manager of een label voor een artiest? Wie doet wat? Hoe belangrijk is je live act?  Wat zijn de kansen voor Engelstalige hiphop in Nederland?

Githa Biekman (AT Bookings), Lino van Eendenburg (TRIFECTA), Patrick Coelho (FunX) en Koos Groenendijk (Bespoke Management) geven je antwoord op al deze vragen! Moderator is Lars Kelpin (Grap Amsterdam Popmusic). Ook deze editie van Rock Your Business wordt afgesloten met een demopanel, waarbij de sprekers feedback geven op je demo. Dus neem je muziek mee op cd of usb en pak die kans!

  • 18:30 zaal open
    19:00 aanvang
  • Tweet this