Rock Your Business

Rock Your Business

Presented by GRAP ism Melkweg

Cinema
Gratis

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rock Your Business

Presented by GRAP ism Melkweg

Met Edwin Mulder (Topbillin'), Roger Brouwn (Missin’ Link) en Froukje Bouma (SPEC.) Moderator is Lars Kelpin (GRAP).

Rock Your Business: Hoe breek je door als hiphop act?

Hiphop is succesvoller dan ooit. Zowel internationaal als in Nederland is hiphop het populairste genre bij streamingdiensten als Youtube en Spotify. Ook hitlijsten en radio worden gedomineerd door hiphop. Prijzen als de Popprijs en Edisons gaan naar hiphop artiesten en in het live circuit is het genre ook populairder dan ooit.

Deze Rock Your Business gaat over hoe je als hiphop act onder de aandacht komt en wat je in huis moet hebben om succesvol te worden. Hoe kom je aan één miljoen Youtube views? Hoe belangrijk is je live act en hoe lang moet je set duren? Hoe zet je je eerste stappen op weg naar succes? Hoeveel geld kun je vragen als beginner? Hoe breng je een demo of EP uit? Moet je bij een label zitten? Hoe belangrijk is radio en hoe kom je daar terecht? Wat zijn de kansen voor Engelstalige hiphop in Nederland?

Over deze vragen en meer spreken onder andere Edwin Mulder (Topbillin') en Froukje Bouma (SPEC.) Ook deze editie van Rock Your Business wordt afgesloten met een demopanel, waarbij de sprekers feedback geven op je demo. Dus neem je muziek mee op CD of USB en pak die kans!

  • 18:30 zaal open
    18:45 aanvang
  • Tweet this


Melkweg tipt