Rock Your Business

Rock Your Business

Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

Max
Gratis

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Rock Your Business

Presented by GRAP i.s.m. Melkweg

Antonie (BMG Talpa Music), Lotte Sterk (Warner Music Benelux) en Alfred Luttikhuizen (V2 Records)

Deze editie van Rock Your Business staat in het teken van ‘de platenmaatschappij’. De platenmaatschappij begeleidt een artiest bij het uitbrengen van zijn muziek. Maar wanneer tekenen ze een artiest of wanneer juist niet? Hoe raakt de crisis hun businessmodel? En wat verandert er? Hoe bouwen labels alsnog aan de carrières van artiesten in deze barre tijden? In hoeverre tekenen platenmaatschappijen nog nieuwe artiesten? Wat kan een platenlabel als artiest voor je betekenen? En hoe gaan A&R managers te werk?

Managers van platenmaatschappijen vertellen over de rol van de platenmaatschappij. Erroll Antonie (BMG Talpa Music) en Lotte Sterk (Warner Music Benelux) en Alfred Luttikhuizen (V2 Records) praten over hoe ze opereren en hoe ze hun vak beleven. Uiteraard geven ze ook tips hoe je het beste een platenmaatschappij kan benaderen en wat naast muzikale kwaliteit belangrijke redenen zijn om een samenwerking met de artiest aan te gaan. Moderator is Lars Kelpin (GRAP).

Ook deze editie van Rock Your Business wordt afgesloten met een demopanel, waarbij de sprekers feedback geven op je demo. Dus neem je muziek mee op CD of USB en pak die kans!

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

  • 18:30 zaal open
    19:00 aanvang
  • Tweet this