Roda Do Brasil

Roda Do Brasil

Do Brasil Group Presents:

OZ

Prijs € 14,20

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Roda Do Brasil

Do Brasil Group Presents:

Carol Cant'anna & Guests + Dj Vanderlei

Om de winter op te warmen organiseert Do Brasil Group de Roda do Brasil, een kleurrijke avond vol live Braziliaanse muziek waaronder Samba, Forró & Pagode, gespeeld en gezongen door de beste Braziliaanse artiesten van Nederland en omstreken. De Samba wordt geleid door prachtige Braziliaanse zangeres Carol Sant'ana, die in 2009 het eerste all female Braziliaanse percussieteam vormde en meedeed aan de wereldwijd bekende Sambatocht in Rio de Janeiro. In de Roda de Forro schittert Marcelo Guerini die al meer dan 10 jaar wereldwijd de Braziliaanse stijl ten gehore brengt.

Om de Roda compleet te maken staat er een groep topmuzikanten te popelen om samen een prachtig Braziliaans eindejaarsfeest te maken, waaronder masters of percussion Cleyton Barros, Alaor Soares en Alberto de Souza. Docente en danseres Juliana Braga, wie de Forro bekend heeft gemaakt in Nederland, zal de warming up van de Forro voor haar rekening nemen.  
Beto Gerra (cavaco) en Jura Gomes (gitaar) maken de Roda compleet door hun expertise in de snaarsectie, en brengen de klassieke sambaklanken die menigeen als muziek in de oren zal klinken. De magische sfeer van een Roda de Samba breng je dichterbij de Braziliaanse roots dan ooit. DJ Vanderlei Moreira zorgt voor beats, dus kom dansen, drinken en genieten van deze prachtige avonden vol pure passie en authentieke klanken afgewisseld met Caipirinha de Braziliaanse cocktails en heerlijke bites. Kortom: een avond waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten!

Melkweg tipt