Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me (2019)

Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me (2019)

Première + Livestream Q&A - Presented by In-Edit

Max

Prijs € 14,40

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek Een soloticket geeft toegang voor één persoon. Hiermee kun je plaatsnemen in de zaal op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Het is wel mogelijk om meer dan een soloticket tegelijk aan te schaffen. Het duoticket bestaat uit twee tickets die gekoppeld zijn bij de aankoop. Elk ticket is geldig voor één persoon, maar beide bezoekers kunnen op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar plaats nemen in de zaal. Voor houders van de Cinevillepas is het mogelijk een kaart te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me (2019)

Première + Livestream Q&A - Presented by In-Edit

Samen met In-Edit en Piece Of Magic Entertainment presenteren we een bijzondere première van deze muziekdocumentaire over de charismatische Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood, met livestream Q&A met regisseur Mike Figgis. De film zou eigenlijk de openingsfilm zijn van het In-Edit filmfestival in mei, maar gelukkig is dit muzikale filmpareltje nu alsnog te zien op het grote doek in onze Max!

Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Deze nieuwe documentaire van regisseur Mike Figgis (Leaving Las Vegas) is een intiem portret van de legendarische muzikant en omspant een periode van 50 jaar. Vanaf zijn jeugd in Noord-Londen waarin zijn oudere broers van grote invloed waren op zijn muzikale ontwikkeling tot aan de artiest die hij nu is. Tijdens zijn lange carrière speelde hij met vele muzikale grootheden zoals The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces en, natuurlijk, The Rolling Stones. Vergezeld door vrienden als Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May en Rod Stewart gidst Ronnie de kijker schilderend en musicerend door zijn leven.

Na de film is er een speciale livestream Q&A met regisseur Mike Figgis, gemodereerd door Hugo Emmerzael van de Filmkrant.

Ook is er exclusief voor de bioscooprelease 10 minuten bonusmateriaal toegevoegd, waarin Ronnie Wood regisseur Mike Figgis rondleidt in zijn atelier aan huis. Aan de hand van zijn schilderijen en schetsen vertelt hij over zijn manier van werken en zijn inspiratiebronnen. En toont hij de unieke, kleurrijke setlists die hij maakt voor ieder optreden van de Rolling Stones.

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

 • Regisseur
  Mike Figgis
  Jaar
  2019
  Land
  Verenigd Koninkrijk
  Duur
  82 min.
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • 18:00 doors
  19:00 Intro IN-EDIT
  19:10 film screening
  20:45 Q&A with Mike Figgis moderated by Hugo Emmerzael
  21:15 end of event
 • Spotify
 • Tweet this
Première 'Ronnie Wood: Somebody Up There Likes Me' (Mike Figgis, 2020) at Melkweg


Melkweg tipt