Rose Marin

Rose Marin

Upstairs

Prijs € 6,90*

Verplaatst

Dit is het verplaatste programma van 3 juni 2020. Vanwege het coronavirus gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Rose Marin

Muziek op papier zetten is voor Rose Marin dé om haar meest persoonlijke verhalen en gedachten te vertellen. Met haar oprechte songs brengt ze herkenbare situaties tot leven in ieders eigen verbeelding. Naast optreden op onder andere Altersonic (Eurosonic Noorderslag) in Groningen en NPO Radio 2 (Leo Blokhuis) stond de jonge Haarlemse al op line-ups met artiesten als Miss Montreal, Waylon en Golden Earring. 

Tijdens de hittegolf afgelopen jaar nam ze haar debuut-EP op, waarvan de eerste drie singles de afgelopen maanden uitkwamen. Op 3 juni 2020 zal de volledige EP genaamd ‘Southern Comfort’ volgen, welke ze met live band ten gehore zal brengen. In deze betoverende blend van country en folk, nemen haar Afrikaanse roots je mee op een mysterieuze reis door het leven!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Rose Marin - Change It All

Melkweg tipt