rosetta.summerschool

rosetta.summerschool

Upstairs
Besloten

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

rosetta.summerschool

Deze zomer organiseert rosetta.beats opnieuw rosetta.summerschool, een intensief ontwikkeltraject voor tien producers (v/x) in de zomervakantie van 2022. Tijdens rosetta.summerschool word je in een groep met andere gemotiveerde producers begeleid op technisch, artistiek en persoonlijk vlak bij het behalen van jouw volgende muzikale doelen. De summerschool is een veilige omgeving om te experimenteren, 'fouten' te maken en te groeien. Je maakt veel meters, in groepsverband tijdens de lesdagen maar ook zelfstandig tijdens het werken aan huiswerkopdrachten.

Gedurende tien gezamenlijke sessies en in één-op-één gesprekken werk je onder begeleiding van vrouwelijke producers en professionals uit de muziekindustrie aan je vaardigheden. Zo werken we aan je mixing skills, maak je je verschillende genres eigen, ga je nieuwe samenwerkingen aan en werk je aan jouw eigen stijl en profiel als producer. Je werkt aan huiswerkopdrachten, zoals een remix opdracht, waarna je feedback ontvangt van de docenten. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe de muziekindustrie werkt en thema's als eigenaarschap en zelfvertrouwen. We begeleiden jou van idee tot release, maar gaan bovenal veel creëren en leren van elkaar.

Inschrijven
Deze zomer zijn 10 getalenteerde producers geselecteerd voor de rosetta.summerschool 2022. Mocht je voor de zomer van 2023 geinteresseerd zijn om mee te doen, of wil je een van de andere workshops volgen bij rosetta.? Check dan vooral 
https://www.rosettabeats.com/