Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

SUPPORT: LAKSHMI + SPECIAL GUESTS PAUL SINHA & THIJS BOONTJES

OZ
€ 13 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Roxeanne Hazes

SUPPORT: LAKSHMI + SPECIAL GUESTS PAUL SINHA & THIJS BOONTJES

Al ruim tien jaar verblijdt Roxeanne Hazes, ook wel bekend als 'Dochter Dre', middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes-concerten, zowel Nederland en België met haar vader's muziek. Op veertienjarige leeftijd schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje, en twee jaar geleden kroop het bloed (en vooruit, ook wat zweet en tranen) waar het niet gaan kon en begon Roxeanne met het schrijven aan haar eigen muziek; een creatieve uitlaatklep waarin ze haar ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. 'Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien”, aldus Roxeanne. 

Eerder dit jaar was vrouwe Hazes te horen op en te zien in 'Ballade van de Moord' van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en sprongen in het oog met een intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans platgespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’.
 
De support wordt verzorgd door LAKSHMI. Vernoemd naar de godin van de liefde, bezingt ze op haar debuutalbum over liefde in al haar vormen. Het zijn persoonlijke verhalen verpakt in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack. 
Ook zullen special guests Paul Sinha en Thijs Boontjes acte de présence geven. Een nu al legendarische avond! 
LAKSHMI

Melkweg tipt