Royal Republic

Royal Republic

Max

Prijs € 28,75*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op donderdag 28 oktober 2021. Het programma is daarom verplaatst naar maandag 21 november 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Royal Republic

Met Adam Grahn als frontman geeft de Zweedse rockband Royal Republic een moderne twist aan vuige rock 'n roll. Deze getrainde Zweedse muzikanten met een killer instinct voor fantastische hooks gooien vol onuitputtelijke energie pop, garage rock, heavy metal, americana, hiphop en zo ongeveer alles daartussenin in de mix. Het ene moment waan je je nog in een dikke disco show en het volgende moment scheuren ze je het vel van je gezicht af met een dikke thrash attack!

Als je toe bent aan een 'met je ballen-tegen-de-muur avond' strak van techniek en vooral met heel veel scheurplezier, trek dan je dansschoenen uit de kast en kom donderdag 28 oktober ook naar Melkweg!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt