Ruben Blades Is Not My Name (2018)

Ruben Blades Is Not My Name (2018)

In-Edit Festival NL Crazy Diamonds Tour

Cinema
Regulier:

Totaalprijs € 11

Cineville

Totaalprijs € 0

Korting met Alexander Abreu & Havana D'Primera-ticket

Totaalprijs € 5,75

Geldig voor Cineville

Reserveren door Cinevillepashouders is mogelijk; zie onder 'TICKETS'. Afhalen van gereserveerde tickets kan aan de kassa van 18:00-18:45 uur.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Ruben Blades Is Not My Name (2018)

In-Edit Festival NL Crazy Diamonds Tour

Het beste van muziekdocumentairefestival In-Edit gaat op tour en komt deze middag naar de Melkweg! Deze film gaat over Ruben Blades, jurist (studeerde aan Harvard), acteur in 42 films, voormalig presidentskandidaat en ex-minister van Panama. Maar in de muziekwereld is hij toch vooral bekend als een van de sleutelfiguren van de New Yorkse salsarevolutie in de jaren '70. Hij nam 38 albums op en won vele Grammy's. De makers volgen Blades gedurende 3 jaar in zijn dagelijks leven en tijdens concerten in Panama, New York, Puerto Rico, Mexico en Colombia. Ook interviewen ze grote sterren uit de salsawereld en daarbuiten als Paul Simon, Sting, René Peres (aka 'Residente') en Gilberto Santa Rosa.

Aansluitend is er in de Max een optreden van Cuba's numero uno salsa- en timba-orkest Alexander Abreu & Havana d'Primera. Bezoekers van het concert kunnen met korting naar deze film.

 • Regisseur
  Abner Benaim
  Jaar
  2018
  Land
  Panama, Colombia, Argentinië
  Duur
  85 minuten
  Gesproken taal
  Spaans, Engels
  Taal ondertiteling
  Engels
 • Spotify
 • Tweet this
Ruben Blades Is Not My Name (2018) Official Trailer [HD][Eng Sub]

Melkweg tipt