Saba

Saba

The Back Home Tour

Max

Prijs € 25,30*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 18 maart 2022. Het programma is daarom verplaatst naar 19 september 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Saba

The Back Home Tour

Support: Gaidaa

De Amerikaanse rapper Saba (echte naam Tahj Malik Chandler) begon zijn carriere als een van de frontguys van Pivot Gang, beïnvloed door Midwest rappers als Lupe Fiasco, Bone Thugs-n-Harmony, and Kanye West. Met "Bucket List Project" in 2016 bracht hij al snel een succesvol eerste eigen album uit. Wat volgde waren indrukwekkende hist en een behoorlijke lijst aan collabs met o.a. Chance The Rapper, Mick Jenkins en Noname. Ook dit jaar is Saba volop productief met beladen tracks als "Ziplock", een track met Smino ("Plead the .45th") en een gloednieuwe collab met Daoud. Op 18 maart check je hem in de Max, don't miss out on this one!

Support komt van our very own Gaidaa - the best soul to come out of Eindhoven by far! Gaidaa staat bekend om haar ongekende mix van soul, R&B en jazz met een heerlijke beat en een verbluffend stemgeluid. In 2018 was ze voor het eerst te horen in Full Crate´s ´A Storm On A Summers Day´. Sindsdien heeft ze haar single ´Morning  Blue´ én 'Let Me' op de YouTube show COLORS gedebuteerd en die opgevolgd met ´I Like Trouble´ en 'Falling Higher'. Vorig jaar kwam haar eerste album 'Overture' uit, met o.a. gastbijdrages van Jarreau Vandal, Joshua J en Saba himself. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt