Sam Ryder

Sam Ryder

OZ

Prijs € 19,55*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege Sam Ryder's deelname aan het Songfestival geen doorgang vinden op 19 april 2022. Daarom zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Sam Ryder

De Britse zanger Sam Ryder was een van de ontdekkingen op TikTok tijdens de coronalockdown, waar hij grote indruk maakte vanuit zijn slaapkamer met covers van Adele en The Weeknd. Het leverde de zanger met zijn robuuste uiterlijk en engelachtige stem in korte tijd maar liefst 7 miljoen volgers op, een repost door SIA, een DM van Justin Bieber én een reactionvideo opgenomen door Alicia Keys die hem zingend vergezelt.
Zijn debuut-EP "The Sun's Gonna Rise" kwam eerder dit jaar uit, met prachtige songs als 'Whirlwind' en het krachtige nummer 'Tiny Riot'. Die laatste staat voor Sam symbolisch voor zijn persoonlijke overwinningen die de afgelopen tijd in gang zijn gezet.
  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt