Samurai Champloo: The Complete Series (2004)

Samurai Champloo: The Complete Series (2004)

Cool Japan Anime: Anime Meets the Hip-Hop Culture

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 15

Cineville met toeslag

Prijs € 4

deurverkoop

Prijs € 15

Geldig voor Cineville

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een beperkt aantal tickets te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 17:15 tot 18:45 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Samurai Champloo: The Complete Series (2004)

Cool Japan Anime: Anime Meets the Hip-Hop Culture

Na de succesvolle reeks in het kader van de tentoonstelling 'Cool Japan' gaan we samen met Tropenmuseum door met het brengen van de beste anime naar het grote doek, met in september en oktober anime die een connectie hebben met de hiphopcultuur, met breakdancende samoeraikrijgers, dikke shōnen-actie en futuristische hitmen met pistolen.

Samurai Champloo is een animeserie over twee samoeraikrijgers van regisseur Shinichirō Watanabe en we vertonen de hele serie in twee dagen, voor de echte die-hards! Vandaag deel 1 t/m 17, de afleveringen uit 2004. Dit is de afsluiter van de reeks over hiphop-anime, vanaf november komt er weer een nieuwe reeks!

​Mugen is een woeste, dierlijke krijger met een vechtstijl geïnspireerd op breakdancen. Jin is een roninsamurai die alleen over het platteland dwaalt. Ze zijn geen vrienden, maar hun paden kruisen elkaar voortdurend. En wanneer serveerster Fuu ze uit de problemen helpt bij de plaatselijke magistraat, gaan ze beiden akkoord om haar te helpen met haar zoektocht naar de "samurai die naar zonnebloemen ruikt". 

 • Regisseur
  Mamoru Hosoda, Shin'ichirô Watanabe, Hirotaka Endo et al.
  Jaar
  2004
  Land
  VS, Japan
  Duur
  391 minuten (Episode 1 tm 17)
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Engels
 • 18:30 - Zaal Open
  19:00 - Aflevering 1 t/m 5
  21:00 - Pauze
  21:15 - Aflevering 6 t/m 10
  23:15 - Pauze
  23:30 - Aflevering 11 t/m 17
 • Tweet this
Samurai Champloo Trailer


Melkweg tipt