San Cisco

San Cisco

Upstairs

Prijs € 16,10*

Verplaatst

Dit programma kan op deze datum geen doorgang vinden. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

San Cisco

Het concert is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvang je een e-mail. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart krijg je van ons per mail meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op de nieuwe datum. We zijn helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen, gezien de uitzonderlijke situatie die is ontstaan doordat we ons complete programma hebben moeten opschorten tot en met 6 april. Dit vanwege eerder genomen maatregelen met betrekking tot het indammen van het coronavirus.

San Cisco komt naar Amsterdam! De Australische band was in 2012 onmisbaar met de indiehit 'Awkward', een zwaar aandoenlijke track waarop frontduo Jordi en Scarlett elkaars telefoontjes voortdurend mislopen. Met die charmante, quirky popsound zetten ze zich de afgelopen jaren zichtbaar op de indiekaart naast acts als Vampire Weekend en Last Dinosaurs. Hun nieuwste single 'Reasons' is net uit en voorspelt met een vleugje disco nu al veel goeds!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
San Cisco - Flaws (Official Music Video)
https://soundcloud.com/san-cisco-music/skin-1

Melkweg tipt