Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Welcome to the Twenties 2.0 Tour

Max

Prijs € 33,95*

Uitverkocht

VIP

Prijs € 139,50

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. De VIP / M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Welcome to the Twenties 2.0 Tour

Met hun wervelende feelgoodshow vol hits van nu in de stijl van toen, nemen Scott Bradlee en zijn Postmodern Jukebox je vast mee het nieuwe decennium in, de Twenties 2.0! ​Van Guns ’n Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans-blues tot de doowopversie van ‘We Can’t Stop’ van Miley Cyrus, en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot de roaring twenties jazzcover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee en de tientallen rasmuzikanten in Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken. Geen mash-up maar een vintage cover in zowel een compleet andere muziekstijl, als met behoud van de essentie van het nummer. Een groot feest der herkenning! 

VIP-pakketten bestaan uit: 1 ticket voor het concert, Meet & Greet en foto met leden van Postmodern Jukebox, 1 exclusieve tourposter, gesigneerd door leden van Postmodern Jukebox en 1 officiële Meet & Greet-laminate. 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Scott Bradlee's Postmodern Jukebox
  • Spotify
  • Tweet this
All About That Bass - Postmodern Jukebox European Tour Version

Melkweg tipt