Sekuoia

Sekuoia

Upstairs
CJP: € 8,50 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sekuoia

Sekuoia staat helemaal klaar om internationaal door te breken. Zijn delicate elektronische beats bouwen moeiteloos een brug tussen ambient, hiphop en glitch. De Deense producer is ontzettend ambitieus en met een fluid sound die stevig in de experimentele tijdsgeest verankerd zit, zou zijn eerste full length album hem wel eens snel naar hoge toppen kunnen voeren. “It's going to be pretty electronic and not as organic as some older suff, more poppy and upbeat I guess”, aldus Sekuoia zelf. Ons doet hij meteen denken aan de Shlohmo en Giraffage, of zijn persoonlijke idolen Caribou en Four Tet. Maar verwacht vooral een combinatie van al het voorgaande en dansbare, dromerige goodness.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Sekuoia
  • Tweet this


Melkweg tipt