Sfera Ebbasta

Sfera Ebbasta

OZ
voorverkoop:

Prijs € 26,10*

VIP

Prijs € 54,95

VIP ticket includes: - ticket - early entry - meet&greet - photo opportunity

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sfera Ebbasta

Gionata Boschetti, a.k.a Sfera Ebbasta a.k.a Trap King is een Italiaanse rapper uit Cinisello Balsamo. In 2015 brak hij door met zijn eerste album ‘XDVR’ die hij samen met goede vriend en producer Charlie Charles de wereld in had geholpen. In hun tracks brengen ze issues aan het licht waarmee kids in de achterbuurten te stellen hebben, en hun tracks worden daardoor gezien als dé anthems van de Italiaanse jeugd.

In 2016 kwam zijn eerste officiële album getiteld ‘Sfera Ebbasta’ uit en bereikte binnen no time de platinastatus. Met miljoenen streams, views en samenwerkingen met grote namen zoals Quavo in zijn achterzak tourt de Trap King Europa rond om zijn meest recente album ‘RockStar’ te promoten. Molto bello! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 18:30 VIP Meet & Greet
    19:30 Zaal open
    20:00 Aanvang programma
  • Tweet this


Melkweg tipt