SG Lewis - ADE LIVE

SG Lewis - ADE LIVE

Upstairs
Regulier ticket: € 18
Uitverkocht

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

SG Lewis - ADE LIVE

SG Lewis bracht vorig jaar zijn debuut-EP ‘Shivers’ uit. Die plaat en opvolger 'Yours' die onlangs volgde, bevestigen stuk voor stuk wat we meteen voelden: deze meneer kan in de voetsporen treden van publiekslievelingen als James Blake en Mura Masa. Catchy collabs met Gallant, Bishop Nehru en JP Cooper en een wonderschone hoge stem die perfect gedijt tussen de complexe elektronische lagen van zijn uptempo tracks. Hij staat niet voor niets onder contract bij PMR Records, dat ook Jessie Ware en Disclosure naar de top bracht. Zijn debuutalbum is onderweg, wordt een bijzonder showtje tijdens ADE LIVE!

Supported by Sena 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt