Shakka

Shakka

Upstairs
€ 13 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Shakka

Als je Rita Ora, Wiley, Ebro Darden en Idris Elba tot je fans kunt scharen, dan doe je iets goed. Shakka Philip, kortgezegd Shakka, kan dit gegeven in zijn zak steken. Deze buitengewoon getalenteerde muzikant en vocalist liet zich inspireren door Pharell Williams, Andre 3000, Snoop Dogg, Coldplay en Kendrick Lamar en dat heeft hem bepaald geen windeieren gelegd - de awards zijn namelijk niet aan te slepen. Shakka bracht zijn majordebuut getiteld 'The Lost Boys' uit in 2015, welke de hit 'Say Nada' bevatte.

Deze track leverde hem een MOBO Award voor Best R&B/Soul act op. In 2016 keerde hij terug met een tweede EP, 'The Island', die Shakka nogmaals een MOBO Award in zijn trofeeënkast opleverde. Verwacht een stevige hiphop/R&B/soulstoofpot tjokvol sterke melodieen en solide vocalen, op een bedje van vlezige beats dat geen enkel stel heupen onbewogen laat.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.Melkweg tipt