Shock Elias in Concert

Shock Elias in Concert

Upstairs

Prijs € 8,65*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag, maar we zijn op zoek naar een vervangende datum. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over de verdere afwikkeling. Zodra een nieuwe datum gevonden is maken we deze bekend op onze website en in het Facebookevent en tevens ontvangen alle kaartkopers ook daarover een mail.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Shock Elias in Concert

Rapper Shock-Elias wist op social media grote indruk te maken met zijn virale hit "YoungBoy". Hij begon in 2018 met het posten van video’s op Instagram waardoor zijn achterban in rap tempo groeide. Wat de rapper kenmerkt is zijn vermogen je mee te nemen in een verhaal. Daarnaast waardeert zijn achterban zijn messcherpe punchlines en melodieuze rapstijl. Inmiddels heeft hij een 101Barz sessie op zijn naam staan en is zijn eerste EP "Vuurologie" miljoenen keer gestreamd op Spotify. Deze independent artist heeft in 2019 verschillende media optredens gehad; zo was hij meerdere malen te horen en te zien op FunX en Club Hub.

Als support act in de uitverkochte Beetje Bij Beetje tour van Snelle heeft Shock Elias een goede show vol energie neergezet. In dit langverwachte eigen concert kunnen liefhebbers eindelijk genieten van een vol programma. Er kan met zekerheid worden gezegd dat de rapper zijn trademark “Geen Spijt” met dit concert waar zal maken.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Shock Elias - YOUNGBOY

Melkweg tipt