Sleeping With Sirens

Sleeping With Sirens

Max
€ 18 + lidmaatschap
Uitverkocht

Er worden VIP tickets aangeboden via de website van Sleeping With Sirens. LET OP: deze VIP tickets bieden geen toegang tot de show.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sleeping With Sirens

Supports: Mallory Knox / This Wild Life / Beach Weather

Het Amerikaanse Sleeping With Sirens is een melodieuze post-hardcore band, die bekend staat om de catchy pop-punk invloeden en de opvallende stem van zanger Kellin Quinn. De band speelde al twee keer eerder in een ramvolle Melkweg, in maart nog met Pierce The Veil. In diezelfde maand kwam ook het 4e album 'Madness' uit, het eerste op het legendarische Epitaph Records. Na een grote Amerikaanse tour met All Time Low komen ze gelukkig weer terug naar Amsterdam voor een knallende show! 

In het voorprogamma staan Mallory Knox, This Wild Life en Beach Weather. De Britse alternatieve rockband Mallory Knox is al lang geen vreemde meer voor de Melkweg met supports voor o.a. Finch, Tonight Alive en One Ok Rock. Na de Vans Warped Tour afgelopen zomer en een UK headline tour met o.a. Set It Off komen ze gelukkig weer naar ons land! Het Amerikaanse This Wild Life startte ooit als een luide, snelle poppunk band, maar het duo maakt tegenwoordig meer indruk met hun breekbare akoestische songs. De indiepop Beach Weather vult het gezelschap aan met hun pakkende zanglijnen en aanstekelijke liedjes.

 • 17.00 meet n greet
  18:00 zaal open
  18:30 Beach Weather
  19:15 This Wild Life
  20:15 Mallory Knox
  21:25 Sleeping With Sirens
 • Tweet this
Mallory Knox

Melkweg tipt