Smino

Smino

OZ

Prijs € 18,40*

Verplaatst

Dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum (z.s.m. bekend), vanwege onvoorziene redenen. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Smino

Let op: dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum wegens onvoorziene redenen. De nieuwe datum wordt z.s.m. bekend gemaakt. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig.

Smino creëerde in 2017 in één klap een enorme fanbase toen hij zijn debuutalbum ‘blkswn’ uitbracht. De zanger/rapper uit St. Louis groeide op in een familie vol met muzikanten, dit zorgde mede voor zijn unieke sound: een mix tussen hiphop, funk en soul. Dit jaar bracht Smino nieuwe singles uit én werkte hij samen met artiesten als Chance the Rapper, Earthgang en SiR. We gaan de komende tijd zeker nog veel van Smino horen!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Smino - Trina (Official Music Video)


Melkweg tipt