Sniff 'n' the Tears - acoustic -

Sniff 'n' the Tears - acoustic -

Upstairs

Prijs € 23*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sniff 'n' the Tears - acoustic -

Sniff 'n' the Tears is een Britse rockband uit Londen die vooral bekend is vanwege hun hit Driver’s Seat die alweer stamt uit 1979. Een paar jaar later scoorde Laurence nog een bescheiden hit met het nummer “Fadeaway”, maar daarna viel het doek. Totdat de single Driver’s Seat in 1991 werd gebruikt in een tv reclame en daarmee de hitlijsten in werd gekatapulteerd. Hierdoor deed Sniff’n’the Tears zijn introductie bij de nieuwe generatie en blijft het nummer en de band bekend bij jong en oud.
 

In Januari zal het album Jump verschijnen, een plaat van Paul Roberts en Les Davidson van Sniff’n’the Tears, uitgevoerd op akoestische gitaren. Het akoestische project markeert een langverwachte terugkeer naar live spelen en een nieuwe creatieve benadering van liedjes, zowel nieuw als oud, meer vanuit het hart, en met iets minder aandacht voor 'het arrangement'. Vrijdag 27 maart komt het duo naar Amsterdam.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Sniff 'n the tears - Driver's seat (full song H.Q.)

Melkweg tipt