SOJA

SOJA

Max
€ 17,50 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

SOJA

Support: Orange Grove

Peace and happiness! Met deze filosofie tovert de Amerikaanse reggaeband SOJA (Soldiers Of Jah Army) bij ieder een glimlach van oor tot oor. Onlangs bracht de band hun nieuwe album 'Amid The Noise And Haste' uit. Op dit inmiddels vierde album hoor je een fijne combinatie van traditionele reggae, pop, rock  en hiphop, met muzikale bijdragen van o.a. Damien Marley, Michael Franti en Nahko. 

De band heeft een internationale fanbase die met elke tour alleen maar groter en groter wordt; zoals de legendarische Grateful Dead wordt ook SOJA van stad tot stad gevolgd door een karavaan diehardfans. Niet alleen tijdens hun headlinertours door het thuisland maar ook bij shows in het buitenland. Door de jaren heen heeft SOJA het podium gedeeld met vooraanstaande bands en artiesten als Dave Matthews Band, Matisyahu, Ben Harper, Steel Pulse en Snoop Lion.

Als opwarmer deze avond de zonnige roots music van Orange Grove, die afwisselend in Den Haag en het Carribische eiland Sint Maarten hun thuisbasis houden. 

'Amid The Noise And Haste' cover
Orange Grove

Melkweg tipt