Roo Panes / Bry / Leo Stannard

Roo Panes / Bry / Leo Stannard

Presented by Songbird Festival

OZ
€ 12 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Roo Panes / Bry / Leo Stannard

Presented by Songbird Festival

Met Roo Panes, Bry en Leo Stannard zie je niet een, niet twee, maar drie getalenteerde singer-songwriters op een avond. Roo Panes maakte afgelopen jaren naam met zijn warme stem, fijn snaargetokkel en een samenwerking met Burberry. Dit jaar bracht hij met 'Paperweights' zijn tweede album uit. De sympathieke Ierse songwriter Bry heeft al heel de wereld rondgereisd naar aanleiding van zijn succes met zijn YouTube-kanaal, waarop hij zijn hoopgevende songs ten gehore brengt. Leo Stannard was vorig jaar nog te bewonderen in Melkweg. Hij maakt muziek geïnspireerd door Damien Rice, Neil Young en Paolo Nutini, met het typische gitaargeroffel van Newton Faulkner. Kom en geniet!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 Leo Stannard
    20:30 Bry
    21:30 Roo Panes
  • Tweet this
Leo Stannard
BRY


Melkweg tipt