Sophia Kruithof

Sophia Kruithof

OZ

Prijs € 15,55*

Uitverkocht

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek Dit is het verplaatste programma van 10 oktober 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Sophia Kruithof

The Voice Of Holland winnares Sophia Kruithof is een van de grote talenten uit het nieuwste seizoen. Tijdens de Blind Audition speelde ze zelfs al haar eigen song 'Alaska', een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren… “ik wil vooral muziek maken!”.
 

Als meisje van weinig woorden ontdekte Sophia op jonge leeftijd al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Later werkte samen met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation) en ontwikkelden samen een van haar grote songwriting talent. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt