Spill Gold

Spill Gold

Knekelhuis Records presenteert:

Upstairs

Prijs € 12,65*

Tickets

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 12 december 2020 naar 22 januari 2021 en wordt nu verplaatst naar 14 januari 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Spill Gold

Knekelhuis Records presenteert:

album release

De zomerbries is geleidelijk veranderd in een koude wind, terwijl de bomen hun typerende kleurenpallet tonen; de herfst is in haar volle glorie weer duidelijk in het land, een overgang die exemplarisch is voor het werk van Spill Gold. De muziek van dit Amsterdamse duo is net zo kleurrijk en indrukwekkend als haar seizoensmatige tegenhanger; waar het ene moment een koude stormachtige wind de lucht binnendringt, hebben op andere momenten juist kalmte en stilte de overhand.

Vrijdagavond 14 januari brengt Spill Gold muziek van "Highway Hypnosis" ten gehore, dat afgelopen najaar uitkwam. Op dit eerste vinyl-album weet het Amsterdamse duo feilloos te contrasteren met duisternis en licht, speelsheid en controle. Spill Gold's experimentele popsongs voeren je mee in hun wereld van Krautrock met cosmische invloeden. Soms catchy, soms vervreemdend, met de mogelijkheid om catharsis bij je te ontketenen. Deze sterke toevoeging aan het roster van Knekelhuis mag zeker niet op je lijstje ontbreken!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt