Spill Gold

Spill Gold

Knekelhuis Records presenteert:

Max

Prijs € 12,65*

Verplaatst

Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op 12 december 2020, en daarna vanwege maatregelen rondom het coronavirus is verplaatst naar 22 januari 2021. Op dit moment gelden er nog steeds maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op de nieuwe geplande datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Spill Gold

Knekelhuis Records presenteert:

album release

De zomerbries is geleidelijk veranderd in een koude wind, terwijl de bomen hun typerende kleurenpallet tonen; de herfst is in haar volle glorie weer duidelijk in het land, een overgang die exemplarisch is voor het werk van Spill Gold. De muziek van dit Amsterdamse duo is net zo kleurrijk en indrukwekkend als haar seizoensmatige tegenhanger; waar het ene moment een koude stormachtige wind de lucht binnendringt, hebben op andere momenten juist kalmte en stilte de overhand.

Vrijdagavond 22 januari brengt Spill Gold haar gloednieuwe plaat "Highway Hypnosis" ten gehore. Op dit eerste vinyl-album weet het Amsterdamse duo feilloos te contrasteren met duisternis en licht, speelsheid en controle. Spill Gold's experimentele popsongs voeren je mee in hun wereld van Krautrock met cosmische invloeden. Soms catchy, soms vervreemdend, met de mogelijkheid om catharsis bij je te ontketenen. Deze sterke toevoeging aan het roster van Knekelhuis mag zeker niet op je lijstje ontbreken!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Spill Gold - Beast Machine Alien (PREMIERE)


Melkweg tipt