STARRING YOU

STARRING YOU

Projection on Melkweg facade & online presentation

Expo
Gratis

Projection outside: Lijnbaansgracht 234a & online presentation / 17:00 - 01:00

starringyou.cargo.site/

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

STARRING YOU

Projection on Melkweg facade & online presentation

Our Audience in the Spotlight

De Melkweg is vijftig en brengt een ode aan het oude, gouden, nieuwe, unieke en excentrieke publiek. We draaien de spotlight om en nodigden fotografen uit om nieuw werk te maken met de bezoeker in de hoofdrol om zo een glimp op te vangen van wie zij zijn.  

In donkere tijden plaatst Melkweg haar bezoekers letterlijk in de schijnwerpers door hun portretten op de Melkweg te projecteren. De foto's van de bezoekers zijn 's avonds te bewonderen aan de hoofdingang van de Melkweg. Daarnaast worden de foto's en interviews ook online gepresenteerd.

Deze expositie is naast een presentatie van ons publiek net zo goed een presentatie van talentvolle fotografen, die op hun manier in hun karakteristieke stijl te werk gaan. Ze zochten hun modellen uit tijdens concerten in de Melkweg en portretteerden hen later op locatie. 

Ontdek de online expo en interviews hier.

Het resultaat is een lofzang aan ons publiek: een bonte verzameling mensen, zo breed en divers als de Melkweg en haar programma. Een liefdesbrief aan iemand die niet op het podium staat maar in de menigte, een mens met liefde voor muziek.  Dankzij jullie bestaan wij. Op naar de volgende 50 jaar!

Fotografen: Alken, Barrie Hullegie, Charlie Birch, Hanane El Ouardani, Harmen Meinsma, Jurre Rompa, Loretta Monique, Marc Elisabeth, Rosalien Derkinderen, Sabine van der Vooren, Sem Langendijk, Sydney Rahimtoola, Zindzi Zwietering

Foto: Sabine van der Vooren - Yasmina & Moira
Styling: Jip Beljon Olsthoorn
Make-up & haar: Marc Asmus Roderwijn

Starring You zou oorspronkelijk zijn deuren openen in maart 2020, maar door de gevolgen van covid-19 is dit project verplaatst naar november.