STARRING YOU

STARRING YOU

Our Audience in the Spotlight

Expo
Gratis

Tuesday - Sunday, 11:00 - 23:00 / Entrance via MILK, Marnixstraat 409

STARRING YOU

Our Audience in the Spotlight

Alken, Barrie Hullegie, Charlie Birch, Hanane El Ouardani, Harmen Meinsma, Jurre Rompa, Loretta Monique, Marc Elisabeth, Rosalien Derkinderen, Sabine van der Vooren, Sem Langendijk, Sydney Rahimtoola, Zindzi Zwietering

De Melkweg wordt vijftig en brengt een ode aan het oude, gouden, ontrouwe en nieuwe publiek. We draaien de spotlight om en nodigden fotografen uit om nieuw werk te maken met de bezoeker in de hoofdrol, en zo een glimp op te vangen van wie zij zijn. Een maand lang worden ze onsterfelijk in de groepstentoonstelling STARRING YOU. 

Deze expositie is naast een presentatie van ons publiek, net zo goed een presentatie van talentvolle fotografen, die op hun manier in hun karakteristieke stijl te werk gaan. Ze zochten hun modellen uit tijdens concerten in de Melkweg en portretteerden hen later op locatie.

De modellen poseerden geduldig, terwijl de grens tussen roem en het dagelijkse leven vervaagde. 

Het resultaat is een lofzang aan ons publiek: een bonte verzameling mensen, zo breed en divers als de Melkweg en haar programma. Een liefdesbrief aan iemand die niet op het podium staat maar in de menigte, een mens met liefde voor muziek.  Dankzij jullie bestaan wij. Op naar de volgende 50 jaar!

Foto: Sabine van der Vooren - Yasmina & Moira
Styling: Jip Beljon Olsthoorn
Make-up & haar: Marc Asmus Roderwijn