Stir It Up: Ray Fuego

Stir It Up: Ray Fuego

Over de waarde van erkenning, de gevaren van je eigen mind, tegengeluiden & more

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Stir It Up: Ray Fuego

Over de waarde van erkenning, de gevaren van je eigen mind, tegengeluiden & more

Podcastserie

De veelzijdige, ruige en altijd gewaagde artiest Ray Fuego heeft zichzelf meerdere keren opnieuw uitgevonden als deel van meerdere rapformaties, waaronder SMIB, én als frontman van de keiharde punkband Ploegendienst. Hij startte dit jaar met de release van zijn album ”HMLSCHP” (HEMELSCHIP) én de EP ´Hemelschip Logboek: Radicale Dromen & Laserogen´. Op deze in totaal 17 tracks laat hij op onverwachte wijze een gevoelige kant van zichzelf zien en nodigt hij je uit in zijn wereld.

In deze aflevering van Stir It Up gaat Ray Fuego in op de totstandkoming van beide projecten, zijn ontwrichtende rol in de muziekindustrie en de mindset die hem door alles heen sleept.

__

STIR IT UP | In onze podcastserie ´Stir It Up´ gaat radio-dj Angelique Houtveen in gesprek met verschillende artiesten over hun muziek. In een intieme setting vanuit een lege Melkweg bespreken zij de uitlaatklep die muziek is. Samen gaan ze dieper in op het maakproces, de teksten en de boodschap. Hoe wordt een gedachtegoed, groot of klein, vertaald naar muziek? Luister naar diepgaande gesprekken, afgewisseld met korte, stripped down versies van de nummers om meer te weten te komen over die vertaalslag en de ideeën van de artiesten.

Luister, begrijp en raak geïnspireerd – we´re stirrin´ it up!