Strange Days: DJ Promo / Cera Khin / Know V.A.

Strange Days: DJ Promo / Cera Khin / Know V.A.

Amsterdam Dance Event

Upstairs
deurverkoop: € 12

voorverkoop

Prijs € 10,35

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Strange Days: DJ Promo / Cera Khin / Know V.A.

Amsterdam Dance Event

DJ Promo / Cera Khin / Know V.A. / Goro

Know V.A. keert tijdens ADE terug naar de Melkweg met Strange Days. Hun 'heartcore' clubconcept verkent zowel de sonische als visuele grenzen van hardcore en laat zien hoe het genre in de underground altijd actief is gebleven. Het doel om verrassende combinaties te maken van oorsprong en inspiratie is tijdens deze speciale ADE editie meer dan geslaagd.

Met DJ Promo hebben ze namelijk een van de meest prominente en vooruitstrevende hardcore-dj's en -producers uit Nederland te pakken voor de intieme clubnacht die compleet wordt gemaakt met Cera Khin, het nieuwe eclectische rave talent uit Berlijn. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt