Subterranean Street Society - show 20:30

Subterranean Street Society - show 20:30

Album release show

Upstairs

Prijs € 11,50*

Uitverkocht

Dit is het verplaatste programma van 1 mei 2020, 6 + 7 november 2020 en 12 september 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Subterranean Street Society - show 20:30

Album release show

Deze show gaat door met zitplaatsen. Omdat dit wel invloed heeft op de capaciteit wordt deze avond in twee delen gesplitst: een vroege show die start om 19:00 uur en een late show die start om 20:30 uur. Kaartkopers ontvangen spoedig bericht over voor welke show je toegang hebt. Voor de show van 19:00 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar

TIMETABLE
Zaal open vroege show: 18:30 uur
Zaal open late show: 20:00 uur

Subterranean Street Society is een Deens-nederlands band die een mix van Folk, Alternative en Grunge maken. Over een metalen resonator, scherp schurende holle basgitaren, vintage cassette tape noise en duistere drums hoor je een ruige stem poëtische verhalen vertellen over tragische helden, romantische liefde en zwervende zielen. Kwetsbare storytelling met een manisch randje gebaseerd op een leven van reizen tussen zalen, festivals en het spelen op de straten van Europa. Live is de band ruig, explosief en onvoorspelbaar. De band exporteert zijn verslavende ruige folk-Grunge al sinds 2016 over de hele wereld met shows in Nederland, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Rusland en Nieuw-zeeland. Op 6 november, 2020 bracht de band ‘Twelve Steps’ met een livestream vanuit de Melkweg. Het album werd lovend ontvangen door de Nederlandse muziekpers. Tevens is de band horen in de Noorse netflix serie ‘ragnarok’. Op 12 februari brengen ze hun muziek tot leven in een intieme setting in onze Upstairs.

“Fraai concept album, de pijn voel je in elke noot” - OOR, Willem Jongeneelen

“Dit project is alle aandacht meer dan waard” - Festivalinfo, Ruud de zwart (*****)

"Wat een entree! Twelve Steps is met recht voer voor eindejaarslijstjes" - Music Maker, Jacob Hendrix

“Hulde voor iedereen die anno 2020 nog conceptalbums maakt, vooral als die luisteraars een dergelijke cathartische reis laten ondergaan” Musicemotion,

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt