Subterranean Street Society

Subterranean Street Society

Album release show

Upstairs

Prijs € 11,50*

Verplaatst

Dit is het verplaatste programma dat oorspronkelijk plaatsvond op 1 mei 2020 en vanwege de maatregelen rondom het coronavirus eerder is verplaatst naar 6 & 7 november 2020, naar 12 september 2021 en nu opnieuw is verplaatst naar 12 februari 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Subterranean Street Society

Album release show

Subterranean Street Society is een Deens-nederlands band die een mix van Folk, Alternative en Grunge maken. Over een metalen resonator, scherp schurende holle basgitaren, vintage cassette tape noise en duistere drums hoor je een ruige stem poëtische verhalen vertellen over tragische helden, romantische liefde en zwervende zielen. Kwetsbare storytelling met een manisch randje gebaseerd op een leven van reizen tussen zalen, festivals en het spelen op de straten van Europa. Live is de band ruig, explosief en onvoorspelbaar. De band exporteert zijn verslavende ruige folk-Grunge al sinds 2016 over de hele wereld met shows in Nederland, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Rusland en Nieuw-zeeland. Op 6 november, 2020 bracht de band ‘Twelve Steps’ met een livestream vanuit de Melkweg. Het album werd lovend ontvangen door de Nederlandse muziekpers. Tevens is de band horen in de Noorse netflix serie ‘ragnarok’. Op 12 februari brengen ze hun muziek tot leven in een intieme setting in onze Upstairs.

“Fraai concept album, de pijn voel je in elke noot” - OOR, Willem Jongeneelen

“Dit project is alle aandacht meer dan waard” - Festivalinfo, Ruud de zwart (*****)

"Wat een entree! Twelve Steps is met recht voer voor eindejaarslijstjes" - Music Maker, Jacob Hendrix

“Hulde voor iedereen die anno 2020 nog conceptalbums maakt, vooral als die luisteraars een dergelijke cathartische reis laten ondergaan” Musicemotion,

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt